Zoeken naar examentraining rug

examentraining rug
RUG organiseert examentraining voor leerlingen 6 VWO Scholierenacademie Meer keuzeactiviteiten Studievoorlichting Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Vacature: Student-assistent Scholierenacademie. RUG organiseert examentraining voor leerlingen 6 VWO. Inschrijving voorjaarstraining geopend. 13 november 2014. In 2015 biedt de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning, naast de reguliere examentrainingen in april en mei, voor de tweede keer een examentraining aan het eind van de voorjaarsvakantie.
Examentraining Scholierenacademie Meer keuzeactiviteiten Studievoorlichting Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG. Onderwijs Studievoorlichting Meer keuzeactiviteiten Scholierenacademie. Vacature: Student-assistent Scholierenacademie. De RUG biedt vanuit de Scholierenacademie een breed aanbod aan activiteiten om middelbare scholieren zo goed mogelijk voor te bereiden op hun studie.
Examentrainingen voor vwo en havo-scholieren bij RUG Groninger Gezinsbode.
De inschrijving voor de Examentraining VO van de Rijksuniversiteit Groningen is geopend. De RUG biedt hierin in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning examentrainingen aan voor leerlingen uit 6 vwo en 5 havo. De Examentraining VO biedt examentrainingen aan in de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, management organisatie, Nederlands, Engels en Duits.
Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend! Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Strategisch Plan 2015-2020. Wie zijn wij? Nieuws en agenda. Werken bij de RUG. Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG. Over ons Nieuws en agenda Nieuwsberichten. Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend!
Examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG. Over ons Nieuws en agenda Nieuwsberichten. Examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen. 25 maart 2013. De Rijksuniversiteit Groningen biedt voor het achtste achtereenvolgende jaar examentrainingen aan voor leerlingen uit 6 VWO.
Rijksuniversiteit Groningen biedt examentraining VWO aan Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
De herexamentraining vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juni. De kosten per leerling voor de examentraining bedragen 250 per vak 195 voor de tweedaagse herexamentraining en zijn inclusief een duidelijke, door de RUG ontwikkelde syllabus en koffie, thee en frisdrank.
RUG kiest voor Lyceo als partner in examentrainingen Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
De examentrainingen zijn voor het derde jaar op rij bewezen effectief bevonden door onafhankelijk onderzoek. Arjen Dijkstra, coördinator van de RUG-Scholierenacademie, is verheugd met de samenwerking die met ingang van dit schooljaar is ingegaan: Goede examentraining bereidt jongeren voor op de belangrijkste toets van het voortgezet onderwijs. Door deze samenwerking bieden we scholieren de kans om zich ook beter voor te bereiden op wat na het examen komt: een studie aan de universiteit. Lyceo-directeur Willemijn Kienhuis voegt daaraan toe Wij zijn blij met deze samenwerking en zien ernaar uit om samen met de RUG de scholen te ondersteunen bij de begeleiding van hun leerlingen.
Examentraining voor VWO en HAVO leerlingen bijna vol Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Al 10 jaar een succes. Al 10 jaar blijkt de examentraining van de RUG telkens weer een succes en worden jaarlijks talloze leerlingen succesvol geholpen bij een goede voorbereiding op hun naderende eindexamen of bij het vergroten van de lotingskans voor de studie van eerste keuze.
Examentraining VMBO, HAVO, VWO Gemiddeld 1 punt Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Naast de voorbereidingen op school, een extra steuntje in de rug dus. BENIEUWD HOE EEN EXAMENTRAINING VAN LYCEO ERUIT ZIET? Een training bestaat uit een aantal blokken van ongeveer twee uur. Een blok begint met een presentatie over de theorie.

Contacteer ons