Meer resultaten voor examentraining geven

examentraining geven
Erasmus Examentraining jij slaagt voor je eindexamen!
Naast examentraining geven, kun je bij ons ook bijles en rekentrainingen geven. In welke plaatsen geven we bijles? We zijn actief in Utrecht en Rotterdam. Voor welk vak kun je examentraining geven? Examentraining geven kan in bijna alle mogelijke schoolvakken.
Dé ideale examentraining.
De meeste aanvragen krijgen we voor vakken als wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Engels en Nederlands, maar ook bij de overige examenvakken kunnen we vaak passende ondersteuning bieden. Wie is de examentrainer? StudentsPlus werkt met studenten die zelf onlangs het eindexamen hebben gedaan in het vak waarin zij examentraining geven.
Herexamentraining vmbo, havo vwo in Nijmegen Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. XMLID_1732_. Shape. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
Wanneer je klikt op een specifieke examentraining zie je op welke locatie in Nijmegen deze wordt georganiseerd. Nadat je je hebt ingeschreven voor een examentraining krijg je een bevestiging inclusief routebeschrijving. Klik op een training voor meer informatie en om je aan te melden.
Examentraining in Zwolle De goedkoopste van NL BijlesMatch.
Wij geven deze examentraining onder andere in Zwolle voor alle niveaus vmbo, havo en vwo/gymnasium voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, maatschappijleer, management organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, Nask1 en wiskunde GL/TL.
Examentraining.
Kijk hier voor een overzicht van alle examentrainingen in Houten. Kijk hier of we ook op jouw school examentraining geven. Kijk hier voor examentraining in Zuid-Limburg. Meld je direct aan of lees meer over onze 2-daagse examentrainingen voor vmbo/ mavo 9-16u of havo 9-17u en vwo 9-17u.
Examentraining Wiskunde Nationale Examentraining.
Examentraining NaSk 2. Examentraining VMBO TL / GL, KB en BB. Herexamentrainingen bieden we aan via onze partner Lyceo. TL / GL. De examentraining wiskunde geven we op VMBO tl, gl, kb en bb-niveau. Inhoud Examentraining wiskunde VMBO / MAVO.
Werken bij Lyceo Student, starter of professional? Word onze collega. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Lyceo is de snelst groeiende aanbieder van onderwijsondersteuning: van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen. Je vindt ons door het hele land. Onze passie is leerlingen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en verbeteren van studievaardigheden.
Examentrainer worden? Examentraining Huiswerkbegeleiding Bijles. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Als examentrainer help jij jongeren hun doelen te behalen tijdens een twee of driedaagse examentraining. WIE BEN JIJ? Jij bent een leider met een positieve uitstraling. Jij bent een voorbeeld voor anderen. Jij bent een wo of hbo-student, met minimaal havo achtergrond. Jij gaat voor een inhoudelijke bijbaan en voegt graag iets toe. Een bijbaan met impact, bij jou in de buurt. Een goed salaris. Een flexibele bijbaan, met doorgroeimogelijkheden. Een inspirerend team van toptalenten. Wil jij een boost geven aan jouw cv?
Examentraining Geven-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Daarnaast kunnen jouw werkzaamheden worden uitgebreid met het geven van individuele bijles of examentraining. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor PIOS Vacatures in Hilversum. Manager Front Office. Lyceo 4 reviews Leiden. Van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen.
Examentraining Stichting Studo.
Er gelden verschillende criteria voor het aannemen van begeleiders voor examentraining. Zo moet een begeleider minimaal een 8 gemiddeld op de eindlijst VWO hebben behaald voor het vak waarin hij/zij examentraining wil geven en vindt er altijd een sollicitatiegesprek plaats waarin de student ons moet overtuigen dat hij/zij geschikt is voor het geven de examentrainingen.
Examentraining: welke is het beste voor jou?
Bij examentrainingen die door studenten worden gegeven ervaren leerlingen vaak minder afstand tot de docent, omdat er minder leeftijdsverschil is. De meeste studenten die examentraining geven studeren op het HBO of de universiteit momenteel iets wat gerelateerd is aan het vak waar ze examentraining in geven.
Dé Leidse Examentraining voor HAVO en VWO SSL Leiden.
Door deze mogelijkheid hebben we ook al veel leerlingen uit bijvoorbeeld Friesland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland kunnen helpen met een examentraining. Door een weekend of een paar dagen van je vakantie in Leiden te verblijven kun jij je helemaal richten op je Examencursus en je zo goed mogelijk voorbereiden op je eindexamen. Wil je examentraining geven bij SSL Leiden?

Contacteer ons